• Måndag

  Stängt

 • Tisdag

  09.00 - 18.00

 • Onsdag

  09.00 - 18.00

 • Torsdag

  09.00 - 18.00

 • Fredag

  09.00 - 18.00

 • Lördag

  10.00 - 15.00

 • Söndag

  Stängt

STÄRK HÅRETS KVALITET

OLAPLEX

VAD ÄR OLAPLEX?

Våra hår är uppbyggt av bl.a. svavelbindningar. Det är en av hårets viktigaste beståndsdelar. När dessa bindningar bryts är det ofta pga. slitage såsom borstning, användning av värmeverktyg, väder och vind, eller genom olika kemiska behandlingar. När bindningen bryts har vi ett trasigt hår. Om ni, i huvudet, målar upp en bild av en stege och de vågräta pinnarna skulle brytas av så funkar inte längre stegen, eller hur?
Så funkar det med håret också. Olaplex innehåller en patenterad molekyl som åter länkar samman hårets svavelbindningar, resultatet blir därför ett starkare och friskare hår. Precis som med stegen, blir det helt igen.

VARFÖR SKA JAG GÖRA OLAPLEX?

Olaplex riktar sig till alla som vill ha ett starkt och friskt hår. Men kanske främst till dig som regelbundet anväder värmeverktyg och/eller gör kemiska behandlingar på håret. Samtidigt som blekningen/färgen verkar i håret så bryts bindningarna, då går olaplexen in och skyddar och länkar samman igen. Det ger dig ett friskare hår vid slutresultatet av behandlingen. Däremot ska man fortfarande vara varsam och försiktig med håret, och inte utsätta håret för mer än vad det klarar av, för olaplex är ingen mirakelkur utan ett skyddande kompliment. Om du är osäker på om ditt hår klarar av en kemisk behandling så ska du alltid rådfråga din frisör.

När bör jag göra en Olaplexbehandling?

En intensivårdsbehandling med olaplex kan man egentligen göra när som helst, men främst om man upplever att håret känns skört eller skadat. För dig som har självlockigt hår är behovet ofta stort. Det kan stärka och ge ny spänst till locken. Även för dig som har lite längre tid emellan dina behandlingar kan det vara lämpligt att komma in till salongen och göra en intensivvårdsbehandling, ungerfär i mitten fram till nästa behandling. En olaplexbehandling i samband med färg/slingor är alltid att rekomendera, men främst om håret har en tunnare/skörare kvalite eller om håret ska genomgå en större färgförändring med mycket påfrestning.